PALVELUMME

Meiltä saat laitteet, tekijät ja asiantuntemuksen. Olemme palvelleet asiakkaitamme ja yleisöä hääjuhlista lähtien aina tuhansien henkien jäähallitilaisuuksiin, messuihin ja musiikkifestareihin saakka.

ÄÄNENTOISTO
Tarvitsetko järjestämääsi tilaisuuteen äänentoistolaitteita bändiä varten, langatonta mikrofonia juontamiseen, DJ-laitteita, kuoromikitystä tai jotain muuta? Haluatko että ääni kuuluu ulkoympäristössä, sisätiloissa tai rajatulla alueella halutulle ryhmälle?

VALAISTUS
Haetko tapahtumaan kaunista tunnelmallista valaisua? Tai kenties jotain tajunnanräjäyttävää? Tai ehkä jotain juhlavaa? Tai korostaa ympäristön erityispiirteitä valoilla ja varjoilla? Tai somistaa ympäristö tietyillä väreillä?

VIDEO
Järjestätkö
seminaarin hankalassa tilassa? Tai istuuko taaimmaiset vieraat kaukana? Tai ovatko osallistujat jopa satojen kilometrien päässä? Tai haluatko kuvata mainosvideon? Tai esittää sen tietyssä tilanteessa? Tai somessa?

RAKENTEET
Tarvitsetko lavaa esiintyjille? Tai nostaa mainosbanderolli näkyville? Tai tuoda sähköä asiakkaittesi ulottuville?

Olipa tarpeesi millainen tahansa, jokaiseen tilanteeseen löytyy sopiva ratkaisu. Vuodesta 2007 satojen ja satojen toteuttamiemme erilaisten tilaisuuksien myötä pystymme tarjoamaan ratkaisun, joka palvelee tarpeitasi.

Siirry tästä Yhteystiedot-sivulle, soita tai laita viestiä, niin jutellaan tarkemmin asioista.